Brasserie Signature home page

Your Gastronomic Place On The Square

• 1996 •

Ontdek onze Geschiedenis

Kom en ontdek ons restaurant dat vroeger “L’Esprit de Sel” heette, maar nu is omgedoopt tot Brasserie Signature. Sinds 1996 ontvangt de brasserie u in een uitzonderlijk kader waar traditie en elegantie hand in hand gaan op het Jourdanplein, op een boogscheut van de Europese Commissie. Onze keuken is 7/7 dagen open van 12u tot 23u non-stop, of het nu voor een zakenlunch is op ons terras ‘s middags of voor een familiemaaltijd ‘s avonds.

Van de klassieke brasseriegerechten die we bij elk bezoek graag aantreffen, tot een variëteit aan rundvleesdelen of onze visvijver die in alle seizoenen worden voorzien, al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en door ons bereid. Dit garandeert u een onvergetelijke maaltijd in Brasserie Signature. Op het terras of in een van onze binnenruimtes – warm en modern of typisch Parijse brasserie in al haar elegantie; de keuze is aan u!!!

Smakelijk Authentiek

Bekijk Onze Menukaart

Gastronomische gerechten en heruitgevonden klassiekers. Brasserie Signature onderscheidt zich door de kwaliteit en de diversiteit van zijn uitzonderlijke rode vleeswaren. Als u echter een liefhebber bent van de fijne en verfijnde keuken, zullen wij u met plezier kreeft uit ons homarium aanbieden, evenals onze verschillende soorten oesters die vers bewaard worden in ons visvijver in de brasserie.

De Perfecte Mengeling

Culinair Evenement

Organiseert u een evenement? Brasserie Signature biedt u de mogelijkheid om een deel van of al onze zalen te privatiseren voor uw privé-evenementen met een capaciteit van 10 tot 150 gasten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.