bruxelles brasserie signature

Make an online Reservation

Réserver une table en ligne c’est facile.

Reserveer per telefoon of online

We nemen reserveringen aan voor lunch en diner. Om te reserveren kunt u ons bellen op +​32 2 230 60 40 tussen 12u en middernacht, van maandag tot zondag.

Wij reserveren de bar-brasserie gedeelte niet alleen voor drankjes, maar laten deze open voor klanten zonder reservering, zodat wij altijd tafels beschikbaar hebben voor degenen die daar behoefte aan hebben.

Groepsreservering

U kunt tafels voor 1 tot 8 personen reserveren via onderstaand formulier. Als er geen beschikbaarheid is, verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant, zodat wij indien mogelijk een oplossing kunnen vinden.

Voor grotere groepen, gelieve onze Private Dining & Event Manager te vragen achter meer informatie. Wij kijken ernaar uit u spoedig te mogen verwelkomen en uw verblijf onvergetelijk te maken.

Gastronomic Brasserie

Your Gastronomic Place on the Square

Online Reservation

Plant u binnenkort een privé-evenement?

Bent u op zoek naar een prestigieuze receptiezaal?

Wij bieden verschillende formules op maat en onze aanbiedingen zijn aanpasbaar aan uw evenement (verloving, huwelijk, verjaardag, bedrijfsdiner…). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of rechtstreeks per telefoon.