Mosselen
Onze Jumbo Zeeuwse Mosselschotels wegen 1,3 kg per persoon en worden geserveerd met verse frieten gegaard in runderborst en onze huisgemaakte mosselsaus.
Mosselen op Marinière Wijze
Mosselen met Witte Wijn
Mosselen met Knoflookroomsaus
Mosselen met Kreeftenbisque Geflambeerd met Cognac
Westvleteren 12 Bier – 10,2%
Deze trappist, ook wel de Vlaamse Bourgogne genoemd, heeft een donker amberkleurige schijn, een stabiele, sterke schuimkraag en een witte schuimlaag. De verfijnde zachte smaak van karamel en chocolade past perfect bij de zoete toetsen van rozijn en noot in het aroma. Samen met het stevige alcoholpercentage zorgt dit voor een aangename, volle, langdurige en warme nasmaak.
Canadese Kreeften
Al onze kreeften worden zorgvuldig gepeld en bereid door onze chef-kok.
Gegratineerd Signature’s Style
Canadese Kreeften
Kaviaar
Royal Belgian Caviar Selection By Brasserie Signature
Geserveerd, met blini’s en een frisse zure room
Beluga Caviar 10gr
Osietra Caviar 30gr
Platinum Caviar 50gr
Onze Schotels
Al onze oesters worden vers bewaard in onze homarium en geserveerd met een passievruchtvinaigrette en boterbrood.
Schotel oesters « L’égoïste »
Schotel oesters « Le Généreux »
Schotel « Prestige Signature »
Koude voorgerechten
Al onze voorgerechten kunnen als hoofdgerecht worden genomen tegen een toeslag van 50%.
Voor informatie over allergenen, kunt u terecht bij ons zaalteam.
Voor een vlot verloop van de service in de keuken, is het beter om uw bestelling te beperken tot 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten vanaf 8 personen.
Verse Zeeuwse creuse-oesters uit onze homarium
Verse Baby KYS-oesters uit Carnac uit onze homarium
Verse Fines de Claire-oesters uit onze homarium
Reuze “Royale” BIO garnalen
Pata Negra Bellota ham
Rundscarpaccio
Bord van verse rucola
Festival van huisgemaakte verse tapenades
Sint-Jakobsschelp in carpaccio
Warme voorgerechten
Al onze voorgerechten kunnen als hoofdgerecht worden genomen tegen een toeslag van 50%.
Voor informatie over allergenen, kunt u terecht bij ons zaalteam.
Voor een vlot verloop van de service in de keuken, is het beter om uw bestelling te beperken tot 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten vanaf 8 personen.
Huisgemaakte grijze garnaalkroketten
Huisgemaakte Vieux Bruges kaas kroketten
Scampi met knoflook in hoeveboter
Scampi Diabolisch pittig à la Signature
Gebakken ganzenlever
+ een glas Côtes de Gascogne Moelleux €8.60
BIO marktgroenten
Moscovische aardappel
Vleesgerechten
Voor informatie over allergenen, kunt u terecht bij ons zaalteam.
Romige risotto met seizoensgebonden BIO-groenten
Filet van jonge harlekijneend
De echte, minuut gehakt en bereide Américain van rundsvlees
Signature Burger
Gegrilde Holstein rundvleesfilet mignon
Gegrilde Ierse Cuberoll entrecôte
Ierse beef tagliata
Met de hand gesneden rundstartaar
Visgerechten
Al onze kreeften worden zorgvuldig gepeld en bereid door onze chef-kok.
Gegrilde octopus
Net gebakken Sint-Jacobsschelpen
Grote Noordzeetong ‘Belle Meunière’
Desserten
Voor informatie over allergenen, kunt u terecht bij ons zaalteam.