Bekijk Onze Menukaart

Vis

Al onze kreeften worden zorgvuldig bereid en gepeld door onze chef

Visgerechten Poissons – Fish Dishes

Gegrilde octopus,

€32.80

olie met vers kruiden, crème van gerookte aardappelen

Net gesnackte St Jacques coquilles,

€35.90

in het vuur gebrande prei, citroenachtige witte boter,
gerookte puree

Noordzeetong ‘Belle Meunière’,

€49.70

500 – 600gr, met boerenboter, verse frieten

Canadese kreeften,

€11.80/100gr

Gegratineerd Signature’s Style (in de oven gebakken met Mornay en homardinesaus)

Canadese kreeften,

€11.80/ 100gr

Belle Vue

Canadese kreeften,

€11.80/ 100gr

geroosterd met knoflooboter

Nos plateaux Onze schotels – Our platters

voor 1 persoon

Schotel oesters « L’égoïste »

€54.80

4 creuses de Zélande, 4 plates de Zélande, 4 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel oesters « Le Généreux »

€53.00 pp

8 creuses de Zélande, 8 plates de Zélande, 8 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel « Prestige Signature »

€95.00 pp

1 hele kreeft, 6 creuses de Zélande, 6 plates de Zélande, 6 Fines de Claire creuses, 6 Reuze “Royal” garnalen BIO

Voor de goede verloop van de keuken, is het aangeraden jullie bestelling te beperken tot 3 verschillende voor- en 3 verschillende hoofdgerechten, en dit vanaf 8 personen