Bekijk Onze Menukaart

Vis

Al onze kreeften worden zorgvuldig gepeld en bereid door onze chef-kok

Visgerechten Poissons – Fish Dishes

Gegrilde octopus,

€34.80

olie met verse kruiden, crème van gerookte aardappelen

Net gebakken Sint-Jacobsschelpen,

€37.90

met vlam geroosterde prei, citroenbotersaus, gerookte puree

Grote Noordzeetong ‘Belle Meunière’,

€59.70

500 – 600g, met hoeveboter, verse frieten

Canadese kreeften,

€12.80/100gr

Gegratineerd Signature’s Style (in de oven gebakken met Mornay – en homardinesaus)

Canadese kreeften,

€12.80/ 100gr

Belle Vue

Canadese kreeften,

€12.80/ 100gr

geroosterd met knoflookboter

Nos plateaux Onze schotels – Our platters

voor 1 persoon

Schotel oesters « L’égoïste »

€56.40

4 Creuses de Zélande, 4 Baby KYS de Carnac, 4 Fines de Claire

voor 2 personen

Schotel oesters « Le Généreux »

€55.00 pp

8 Creuses de Zélande, 8 Baby KYS de Carnac, 8 Fines de Claire

voor 2 personen

Schotel « Prestige Signature »

€98.00 pp

1 hele kreeft, 6 Zeeuwse creuse, 6 Baby KYS uit Carnac, 6 Fines de Claire, 6 Grote “Royale” BIO garnalen

Voor de goede verloop van de keuken, is het aangeraden jullie bestelling te beperken tot 3 verschillende voor- en 3 verschillende hoofdgerechten, en dit vanaf 8 personen