Bekijk Onze Menukaart

Voorgerechten

Al onze voorgerechten kunnen als hoofdgerecht genomen worden mits een toeslag.

Al onze oesters worden vers gehouden in ons homarium en geserveerd met een frambozenazijn met sjalotten en beboterd brood.

Koude voorgerechten Entrées froides – Cold starters

Argentijnse rundscarpaccio,

€16.90

witte truffelolie, rucola salade, gekonfijte tomaten en Pamezaanse DOP kaasschilfers

Artisanaal handgesneden gerookte Noorse zalm,

€19.80

sjalot, verse peterselie en geroosterd brood

Ganzenlever ‘au torchon’,

€22.90

rode-uienconfituur met frambozen en brioche toast
( + Glas Sauterne ………….. €7.60 )

De 6

Verse Zeeuwse holle oesters van onze homarium,

€15.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 9

Verse Zeeuwse holle oesters van onze homarium,

€23.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 12

Verse Zeeuwse holle oesters van onze homarium,

€31.80

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 6

Verse Zeeuwse platte oesters van onze homarium,

€21.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 9

Verse Zeeuwse platte oesters van onze homarium,

€32.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 12

Verse Zeeuwse platte oesters van onze homarium,

€43.80

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 6

Verse Fines de Claire oesters van onze homarium,

€17.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 9

Verse Fines de Claire oesters van onze homarium,

€26.90

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

De 12

Verse Fines de Claire oesters van onze homarium,

€35.80

frambozenazijn met sjalotten, boterbrood

Warme voorgerechten Entrées chaudes – Warm starters

Garnaalkroketten

€18.90

Huisgemaakte, uit de Noordzee

Oude Brugse kaasfondue

€14.70

Huisgemaakte

Gebakken ganzenlever,

€23.50

gekarameliseerde Granny Smith, reductie van Luikse siroop
( + Glas Sauterne ………….. €7.60 )

Scampi met knoflook en boerenboter

€16.70

Scampi met room en knoflook

€16.80

Scampi Diabolique Signature’s style

€16.90

6 gegratineerde holle Zeeuwse oesters

€18.90

met peterselie, knoflook, reductie witte Sancerre

Voor de goede verloop van de keuken, is het aangeraden jullie bestelling te beperken tot 3 verschillende voor- en 3 verschillende hoofdgerechten, en dit vanaf 8 personen