Bekijk Onze Menukaart

Vis

Al onze kreeften worden zorgvuldig bereid en gepeld door onze chef

Visgerechten Poissons – Fish Dishes

Gegrilde Schotse zalm,

€26.50

room met dragon

Kabeljauw Royal,

€28.90

wit boter

Noordzeetong ‘Belle Meunière’

€38.90

met boerenboter

Canadese kreeften,

€9.80/ 100gr

Gegratineerd Signature’s Style (in de oven gebakken met Mornay- en homardinesaus)

Canadese kreeften,

€9.80/ 100gr

Belle Vue

Canadese kreeften,

€9.80/ 100gr

Gegrild met gepersilleerde lookboter

Lauw gepelde kreeftensalade,

€9.80/ 100gr

vinaigrette en witte truffelolie vergezeld met zijn garnituren

Nos plateaux Onze schotels – Our platters

voor 1 persoon

Schotel oesters « L’égoïste »

€36.90

4 creuses de Zélande, 4 plates de Zélande, 4 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel oesters « Le Généreux »

€73.80

8 creuses de Zélande, 8 plates de Zélande, 8 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel « Prestige Signature »

€129

2x ½ kreeft, 6 creuses de Zélande, 6 plates de Zélande, 6 Fines de Claire creuses

Voor de goede verloop van de keuken, is het aangeraden jullie bestelling te beperken tot 3 verschillende voor- en 3 verschillende hoofdgerechten, en dit vanaf 8 personen