Bekijk Onze Menukaart

Vis

Al onze kreeften worden zorgvuldig bereid en gepeld door onze chef

Visgerechten Poissons – Fish Dishes

Gegrilde octopus,

€29.80

olie met vers kruiden, crème van gerookte aardappelen

Juist gesnackte St Jacques coquilles,

€33.90

in de vlam gebrande prei, witte Dashi-boter, Miso-puree

Noordzeetong ‘Belle Meunière’,

€49.70

met boerenboter, 500 – 600gr

Canadese kreeften,

€5.90/ 50gr

Gegratineerd Signature’s Style (in de oven gebakken met Mornay en homardinesaus)

Canadese kreeften,

€5.90/ 50gr

Belle Vue

Canadese kreeften,

€5.90/ 50gr

geroosterd met knoflooboter

Gelakt “Comme à Peking”,

€5.90/ 50gr

pannenkoeken en jasmijnrijst op smaak gebracht met citroengras

Nos plateaux Onze schotels – Our platters

voor 1 persoon

Schotel oesters « L’égoïste »

€47.60

4 creuses de Zélande, 4 plates de Zélande, 4 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel oesters « Le Généreux »

€95.20

8 creuses de Zélande, 8 plates de Zélande, 8 Fines de Claire creuses

voor 2 personen

Schotel « Prestige Signature »

€149.00

2x ½ kreeft, 6 creuses de Zélande, 6 plates de Zélande, 6 Fines de Claire creuses

Voor de goede verloop van de keuken, is het aangeraden jullie bestelling te beperken tot 3 verschillende voor- en 3 verschillende hoofdgerechten, en dit vanaf 8 personen